воскресенье, 10 февраля 2013 г.

про затвердження переліку надлишкового майна збройних

Бльш  нж 200 томв книжок на сторичну та художню тематику, а також пластово лтератури передали вйськовй бблотец 197- авацйно бази активсти ¶вано-Франквського осередку «Пласт».

17 Лютого 2011, 23:53 | Коментарв: 1

    Майже три десятки солдатв та офцерв ¶вано-Франквського гарнзону разом з представниками нших силових структур взяли участь у символчнй хреснй ход, яка вдбулась минуло недл вулицями обласного центру.

 Питання: йти чи не йти служити до вйська, – для призовника з ¶вано-Франквщини  Олега Харука навть не стояло. Звичайно, ж ти!

13 Квтня 2011, 23:16 | Коментарв: 1

Особовий  склад 114- ¶вано-Франквсько бригади тактично авац сьогодн заступив на бойове чергування в систем протиповтряно оборони держави. Свою «бойову естафету» прикарпатськ аватори перейняли вд 831- бригади тактично авац, що дислокуться у Миргород. 

 Вйськовослужбовц  ¶вано-Франквського гарнзону та  ветерани вйни в Афганстан разом з мешканцями мста взяли участь у загальномськй толоц. Зокрема офцери, солдати та працвники Збройних Сил Украни що служать у 114 бригад тактично авац та 197 авацйнй баз прибрали вд смття та бруду всю територю навколо розташування частини. А також посадили пвсотн молодих дерев.

Верховна Рада прийняла законопроект, запропонований Президентом Украни, що передбача скорочення загально чисельност Збройних Сил на 7897 осб. Це ршення пдтримали 249 депутатв.   Зокрема, майже у повному склад за цей законопроект голосували депутати вд Парт регонв, Компарт, Блоку Литвина  фракц “За реформи в м’я майбутнього”.

Начальника штабу вйськово частини в ¶вано-Франквську звинуватили у вимаганн хабара за влаштування на вйськову службу за контрактом. Минулого тижня спвробтники вддлу боротьби з корупцю УБОЗ УМВСУ в ¶вано-Франквськй област спльно з спвробтниками управлння вйськово контррозвдки СБУ у Захдному регон пд час отримання хабара затримали начальника штабу - першого заступника командира дислоковано в ¶вано-Франквську авацйно бригади 37-рчного пдполковника К.

      Вдповдно до Закону Украни "Про вйськовий обов'язок  вйськову службу" вд 04.04.2006 року 3597, Указу Президента Украни вд 04.11.2010 року 1009/2010 "Про строки проведення чергових призовв, чергов призови на строкову вйськову службу громадян Украни та звльнення в запас вйськовослужбовцв у 2011 роц", постанови Кабнету Мнстрв Украни вд 21.03.2002 року 352 "Про затвердження Положення про пдготовку  проведення призову громадян Украни на строкову вйськову службу та прийняття призовникв на вйськову службу за контрактом" та розпорядження мського голови вд 28.02.2011 року 118-р, в м. ¶вано-Франквську з 1 березня по 31 травня 2011 року було проведено медичн огляди призовникв, що пдлягали призову навесн 2011 року, а робота призовних комсй було проведено з 1 квтня по 31 травня 2011 року.     

Протягом двох останнх днв вйськовий аеродром 114- ¶вано-Франквсько бригади тактично авац прийма вантажн лтаки «Геркулес» 86- повтряно бригади командування повтряних сил США у ґвроп.   Про це повдомив пдполковник Тарас Грень. Нараз вони забезпечують необхдним майном та харчуванням вйськовослужбовцв, як беруть участь у мжнародних укрансько-американських тактичних навчаннях з залученням вйськ Rapid Trident-2011.

Ранок суботнього  дня розпочався досить незвично  для вйськового аеродрому 114- ¶вано-Франквсько бригади тактично авац. Крзь навстж розкрит ворота прямо до злтно смуги, де стояли грзн винищувач М¶Г-29, могли зайти вс бажаюч. Зазвичай сувора  прискплива охорона зустрчала цього разу всх гостей широкими усмшками та вйськовим втанням, адже прикарпатськ лицар неба вдзначали сво професйне свято – День Повтряних Сил Збройних Сил Украни.

 На баз Мжнародного центру миротворчост та безпеки, що на Льввщин трива багатонацональне навчання сил спецальних операцй «Джекал Стоун – 2011». У ньому беруть участь пдроздли Збройних Сил Украни, Польщ, Угорщини та персонал збройних сил США.

За сприяння вйськово контррозвдки СБУ  спецпдроздлу МВС встановлено, що з кнця жовтня 2011 року до початку листопада 2011 року заступник командира вйськово частини Повтряних Сил Збройних Сил Украни вимагав та отримав хабар у сум 2000 доларв США за сприяння у виршенн питання про прийняття громадянина на вйськову службу за контрактом.

07 Листопада 2011, 12:41

Сьогодн з ¶вано-Франквського обласного пункту до лав Збройних Сил вдправляться чергова  остання в цьому роц партя призовникв. 120 юнакв служитимуть у механзованих з’днаннях та Вйськово-повтряних силах Збройних Сил Украни.

17 Листопада 2011, 14:24

Сильн морози, що прийшли зараз в Украну, внесли певн корективи  у вйськове життя частин та пдроздлв, що дислокуються на Прикарпатт. За словами заступника командира 114- ¶вано-Франквсько бригади тактично авац пдполковника Олександра Кухарука, у зв’язку з похолоданням було внесено змни до розпорядку дня. Зокрема, вс шикування та огляди перенесен з плацу частини до примщень; заняття з фзично пдготовки та раншня зарядка проводяться або у спортзал, або у спортивних куточках пдроздлв. Також обмежено перебування вйськовослужбовцв на вдкритому повтр.

З початком квтня в Укран стартувала чергова призовна кампаня «Весна 2012». Вдповдно до Постанови Кабнету Мнстрв Украни в квтн-травн цього року стануть призовниками 610 прикарпатцв. До Збройних Сил Украни буде призвано 450 юнакв, до Внутршнх вйськ – 120 хлопцв, а 40 призовникв проходитимуть службу у структурах Держспецтрансслужби. До реч, найбльша кльксть призовникв цього разу буде з Льввсько та Донецько областей – 1200 та 1300 осб вдповдно. Причому до Внутршнх вйськ бльше скеровуватимуть хлопцв з сходу Украни – 350 осб, а львв’яни в основному поповнять лави захисникв Батьквщини, одягнувши одностро солдатв та матросв Збройних Сил Украни – 1005 юнакв.  

армя Теги ¶вано-Франквськ, Новини, Аналтика, Фото

Комментариев нет:

Отправить комментарий